Η ομάδα του Χαλίλχοτζιτς διέλυσε εντός έδρας με 5-0 την ουραγό Γκενγκάν, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό και φάσεις, οι Βρετόνοι απείλησαν πρώτοι  στο 36’ χάρη σε ένα λάθος του Ταταρουσάνου, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Φοφανά αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λιμπόμπε με βολέ είδε την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία του Γιόνσον, αλλά στο 41’ τα «καναρίνια» πήραν πέναλτι –επιβεβαιώθηκε μέσω VAR- με τον Τραορέ να ανατρέπει τον Σάλα και τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ, με το 9ο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Ντιντό, αλλά έχασαν τα πάντα σε διάστημα 7 λεπτών, με τη Ναντ να πετυχαίνει δύο γκολ στο 63’ με τον Ρονζιέ και στο 70’ με τον Τουρέ. Στο 78’ ο Ζιρότο συνέχισε το πάρτι σημειώνοντας το 4-0, ενώ τον τελευταίο λόγο είχε ο Σάλα, με το 10ο γκολ του στη Ligue 1, για το τελικό Ναντ-Γκενγκάν 5-0.  

«La Beaujoire-Louis-Fonteneau», Ναντ, Γαλλία

Διαιτητής: Ζερόμ Μπριζάρ

Κίτρινες κάρτες: 37’ Μπλας, 41’ Τραορέ
Κόκκινες κάρτες: – 

Ναντ (4-3-3): Ταταρουσάνου – Λίμα, Παλουά, Ντιέγκο Κάρλος, Κουατένγκ – Ζιρότο (81’ Κριν), Τουρέ, Ρονζιέ (αρχ.) –  Λιμπόμπε, Σάλα (85’ Κουλιμπαλί), Μποσίλια (78’ Γουάρις)

Προπονητής: Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς

Γκενγκάν (3-4-3): Γιόνσον  –  Κερμπράτ (αρχ.), Σορμπόν, Εμπόα Εμπόα –  Ικοκό, Ντιντό, Φοφανά (66’ Ζουλάν), Τραορέ –  Μπλας, Μπενεζέ, Κοκό (85’ Φετόν)

Προπονητής: Αντουάν Κομπουαρέ