Αντσελότι: «Δεν ανησυχώ»

Παρά την πρώτη ήττα του ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, 1-3 από τη Λιόν στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, ο Κάρλο Αντσελότι επέμεινε ότι δεν ανησυχεί για την πορεία της ομάδας του.

Παρά την πρώτη ήττα του ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, 1-3 από τη Λιόν στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, ο Κάρλο Αντσελότι επέμεινε ότι  δεν  ανησυχεί για την πορεία της ομάδας του.
 
«Η πρώτη ήττα ήρθε λοιπόν. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αγωνιστήκαμε χωρίς επιθετικότητα και ένταση. Στο δεύτερο ήμασταν διαφορετικοί και έτσι καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ειλικρινά, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός.
 
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πάντως ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ευχάριστο. «Είμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε και τώρα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και στα δέκα παιχνίδια που απομένουν. Η ήττα στην έδρα μας είναιδύσκολη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.