Γκαρσία: «Σπουδαίος παίκτης ο Καλού»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σόλομον Καλού, ο τεχνικός της Λιλ Ρούντι Γκαρσία.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σόλομον Καλού, ο Ρούντι Γκαρσία, χαρακτηρίζοντάς τον έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο τεχνικός της Λιλ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού και τόνισε πως μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της γαλλικής ομάδας τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ο Γκαρσία τόνισε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον πείσω να έρθει και αυτό διότι την περσινή χρονιά κατέκτησε Champions League. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Θέλαμε να αποκτήσουμε σπουδαίους παίκτες και το καταφέραμε».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Είναι ευχάριστο που έχουμε ήδη κοντά μας τους νέους παίκτες και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους από την αρχή. Ο Καλού είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Σκοπεύω να τον χρησιμοποιήσω τόσο στην κορυφή , όσο και στα άκρα. Είναι ένας παίκτης , που μπορεί να αποβεί καθοριστικός στην πορεία της ομάδας μας».

Τέλος, ο τεχνικός των «λιλουά» υπογράμμισε: «Δεν πρέπει να περιμένουμε από αυτόν σε κάθε παιχνίδι να είναι ο καλύτερος και να σκοράρει συνέχεια. Υπάρχει μια περίοδος προσαρμογής για όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Καλού. Ακόμη και αν έχει έρθει από την Τσέλσι, που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης , θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να μπορέσει να μάθει να συνεργάζεται με τους νέους του συμπαίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.