Παριζιάνος ο Τιάγκο Σίλβα

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα της Μίλαν, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα της Μίλαν, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Ο αμυντικός των «ροσονέρι» υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων με τη γαλλική ομάδα, που έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τον Λαβέτσι της Νάπολι και βρίσκεται μια… ανάσα από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, με τον οποίον έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν αλλά συζητάει μαζί του για το συμβόλαίό του.

Το κόστος που θα αναγκαστεί να βγάλει από το ταμείο της η ομάδα του Παρισιού για να αποκτήσει το δίδυμο της Μίλαν είναι 65 εκατομμύρια ευρώ. «Ο Βραζιλιάνος διεθνής Τιάγκο Σίλβα θα είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Ο 27χρονος Τιάγκο Σίλβα, θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου και απόκτήθηκε το 2008 από τη Φλουμινένσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.