Τιάγκο Σίλβα: «Ευτυχισμένος στην Παρί»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Τιάγκο Σίλβα.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως είναι πικραμένος που αποχώρησε από τη Μίλαν, ενώ έστειλε και το μήνυμά του, προς τους φιλάθλους της πρώην ομάδα του.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε: «Είναι η πρώτη συνέντευξη που παραχωρώ ως ποδοσφαιριστής της Παρί. Είμαι ευτυχισμένος για αυτή τη μεταγραφή, αλλά ταυτόχρονα πικραμένος γιατί αποχωρίστηκα τη Μίλαν, όπου έζησα υπέροχες στιγμές και εξελίχθηκα ως παίκτης».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να τους χαιρετίσω και να τους ζητήσω συγγνώμη για την αποχώρησή μου. Η απόφαση ήταν αποκλειστικά της ομάδας και όχι δική μου. Εξάλλου πριν λίγο καιρό είχα επεκτείνει το συμβόλαιό μου, κάτι που δείχνει πως ήθελα να μείνω για χρόνια στην ομάδα».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπογράμμισε: «Είπαν πως είμαι μισθοφόρος και άλλα τέτοια. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου δεν θέλαμε να φύγουμε από το Μιλάνο. Δεν έφυγα για να εισπράξω περισσότερα χρήματα, έφυγα γιατί μου το επέβαλε η ομάδα. Όσοι ξέρουν πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο, μπορούν να με καταλάβουν», συμπλήρωσε. Για να καταλήξει πως «τώρα θα παλέψω για την Παρί και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον Αντσελότι και τον Λεονάρντο που με επέλεξαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.