Παστόρε: “Για μεγάλα πράγματα η Παρί”

Για την καινούργια χρονιά και για τους στόχους του με την Παρί μίλησε ο Χαβιέρ Παστόρε.

Για την καινούργια χρονιά και για τους στόχους του με την Παρί μίλησε ο Χαβιέρ Παστόρε. Ο Αργεντίνος ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μιλώντας στην επίσημη σελίδα των Παριζιάνων τόνισε ότι η Παρί είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.
Αναλυτικά

Χαβιέρ, ξεκινάς τη δεύτερή σου χρονιά με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πως βλέπεις την ομάδα;

«Από τη στιγμή που ήρθα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο σύλλογος γιγαντώνεται γρήγορα και είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ, οπλισμένο για να πετύχει σπουδαία πράγματα, που σημαίνει να κατακτήσουμε την Ligue1 και να τα πάμε καλά στο Champions League. Αυτό είναι αυτό που θέλω, αλλά είναι και οι φιλοδοξίες του κλαμπ».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Προφανώς θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα, όμως γιατί όχι και το κύπελλο Γαλλίας. Επίσης επαναλαμβάνω θέλουμε να παίξουμε καλά στην Ευρώπη. Για μένα αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία στο Champions League και θέλω να τα πάω όσο δυνατόν καλύτερα για να εντυπωσιάσω σε αυτή τη διοργάνωση».

Οπως η Παρί Σεν Ζερμέν, όλα και περισσότεροι γαλλικοί σύλλογοι αγοράζουν παίκτες από την Λατινική Αμερική. Τι σημαίνει αυτό;

«Πάντα υπήρχαν αρκετοί Λατινοαμερικάνοι που έπαιζαν ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι είναι ίσως οι παίκτες που θέλουν οι περισσότερες ομάδες, δεδομένηςς της τεχνικής τους και του στιλ που διαθέτουν. Είναι επίσης αλήθεια ότι το γαλλικό πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ελκυστικός προορισμός για τους Λατινοαμερικάνους και πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν να παίξουν εδώ. Ελπίζω να συνεχιστεί, επειδή η Γαλλία είναι μία όμορφη χώρα να ζήσεις και έχει τη δική της ποδοσφαιρική κουλτούρα και στιλ».

Είναι η Ligue1 μία ελκυστική λίγκα και γιατί ήρθες στην Γαλλία;

«Αυτός είναι ένας από τους λόγους αλλά ο κύριος λόγος που ήρθα στην Γαλλία είναι ότι η Παρί Σεν Ζερμέν αναπτύσσεται καθημερινά, έχει ένα μεγάλο μέλλον και μέσα και έξω από το γήπεδο».

Στο γήπεδο αυτή την εβδομάδα ταξίδεψες στην Αζαξιό πως αντιμετωπίζεις τον αγώνα στην Κορσική;

«Αυτή τη σεζόν έχουμε υποχρέωση να νικήσουμε κάθε ματς. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στον αγώνα της πρεμιέρας αλλά πάντα ο πρώτος της σεζόν είναι δύσκολος. Χρειαζόταν να ήμασταν πιο ήρεμοι, πιο υπομονετικοί και να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να ταξιδεύαμε στο Αζαξιό με την ιδέα ότι πολεμάμε για τον τίτλο από την πρώτη αγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.