Περισσότερο χρήμα για την Παρί

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας χορηγικής συμφωνίας βρίσκεται η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας χορηγικής συμφωνίας βρίσκεται η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Θεωρείται βέβαιο ότι η Εθνική Τράπεζα του Κατάρ, ήδη χορηγός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, είναι διατεθειμένη να αυξήσει την ετήσια χρηματοδότησή της στα 100 εκατ. ευρώ. 

Αν οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία, τότε η τράπεζα θα αντικαταστήσει την αεροπορική εταιρία Emirates στις φανέλες των παικτών της Παρί, ενώ το όνομά της θα συμπεριληφθεί και στην ονομασία του γηπέδου «Παρκ ντε Πρενς».

Ωστόσο, η χρηματοδότηση αυτού του ύψους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ για το οικονομικό Fair Play. «Θα ακολουθήσουμε τους κανονισμούς. Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, ο κ. Πλατινί είπε ότι πρέπει να είμαστε δημιουργικοί. Εχουμε λοιπόν μερικές ιδέες ως προς το πώς μπορεί να γίνει αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί Νάσερ Ελ-Κελαΐφι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.