Ραϊόλα: «Δε γυρίζει ο Ιμπραΐμοβιτς»

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν, τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα στους Ιταλούς.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν, τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα στους Ιταλούς. Ο μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού τόνισε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα επόμενα χρόνια και πως δεν έχει εκφράσει την επιθυμία επιστροφής στο Μιλάνο, όπως κατάλαβαν οι φίλαθλοι της Μίλαν.

Αρχικά, ο Ραϊόλα τόνισε στο «Sky»: «Ο Ζλάταν δεν συνηθίζει να επιστρέφει σε πρώην ομάδα του. Αυτό που είπε για τη Μίλαν, το είπε για πρώτη φορά. Ήθελε, απλά, να πει έναν καλό λόγο για τους «ροσονέρι», να τους κάνει μια φιλοφρόνηση και τίποτε άλλο. Ο Ζλάταν θα μείνει για χρόνια στο Παρίσι και την Παρί».

Στην συνέχεια, ο μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού υπογράμμισε: «Μετά από 4-5 χρόνια και αφού κερδίσει τα πάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αν η Μίλαν τον καλέσει, δεν πρόκειται να πει όχι. Αυτό είναι το νόημα των δηλώσεων του. Ίσως να εννοούσε πως θα μπορούσε να γίνει παράγοντας της ομάδας. Πάντως ως παίκτης, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει»».

Τέλος, ο Ραϊόλα τόνισε για το ενδεχόμενο επιστροφής του πελάτη του στη Μίλαν: «Μα είναι απλό. Η Μίλαν αυτή τη στιγμή, όπως και όλες οι άλλες ιταλικές ομάδες, δεν μπορούν να πληρώσουν ένα παίκτη όπως είναι ο Ζλάταν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.