Νίκη δεύτερης θέσης για τη Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ πέρασε από το «Ιβ Αλενμά» της Λοριάν, με 1-0, για την 34η αγωνιστική του Σαμπιονά κι εξακολουθεί να είναι άνετη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Μαρσέιγ πέρασε από το «Ιβ Αλενμά» της Λοριάν, με 1-0, για την 34η αγωνιστική του Σαμπιονά κι εξακολουθεί να είναι άνετη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Να κυνηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για τον τίτλο είναι δύσκολο, αλλά να μπορέσει να διατηρηθεί επάνω από τη Λυών και να παραμείνει δεύτερη στη Λιγκ 1 είναι στόχος βατός για την Ολιμπίκ.

Αν μπορέσει να το καταφέρει θα παίξει απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, με τη νίκη επί της Λοριάν, εκτός έδρας, να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση για τους Μαρσεγιέζους που έφθασαν τους 64 βαθμούς μετά από 34 ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ελί Μπο είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον μοναδικό σκόρερ του ματς, Βαλμπουενά, που άνοιξε το σκορ στο 25΄με την ομάδα του να καταφέρνει να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα ως το τέλος. Στο 96΄ το πλήγμα ήρθε από την αποβολή του Αντρέ Αγιού, που θα υποστεί ποινή τιμωρίας και θα τον στερηθεί η Μαρσέιγ στη συνέχεια. Η Λοριάν έμεινε στους 50 βαθμούς και αρκετά πίσω, πλέον, από τις ευρωπαϊκές θέσεις του Σαμπιονά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.