Φαλκάο: «Χαρούμενος στο Μονακό»

Δε θέλει να φύγει από τη Μονακό τον Ιανουάριο τονίζει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος διαψεύδει και τα περί κόντρας με τον προπονητή, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Την ίδια ώρα που η Τσέλσι προσπαθεί να πάρει τη συγκατάθεση της Μονακό για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στο πριγκιπάτο. Ο Κολομβιανός επιθετικός προσπάθησε για μια ακόμα φορά να βάλει τέλος στα μετεγγραφικά σενάρια, που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και υπογράμμισε πως δε θέλει να φύγει από τη γαλλική ομάδα.

Η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, η οποία σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο θα φτάνει τα 55 εκατομμύρια ευρώ. Ο Φαλκάο φέρονταν να έχει πρόβλημα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, κάτι που διέψευσε ο Ιταλός τεχνικός.

Το ίδιο έκανε και ο Κολομβιανός επιθετικός, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στο Μονακό. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή και δεν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα. Νιώθω καλύτερα με τον τραυματισμό μου. Θα παίξω σύντομα. Υπάρχουν αρκετές φήμες, όμως έχω πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και είμαι χαρούμενος εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.