Θέλει τον Χαβιέ Ερνάντες η Μονακό

Ο Χαβιέ Ερνάντες είναι ο εκλεκτός του Κλαούντιο Ρανιέρι, για την αντικατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο, στην επιθετική γραμμή της Μονακό.

Ο Χαβιέ Ερνάντες είναι ο εκλεκτός του Κλαούντιο Ρανιέρι, για την αντικατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο, στην επιθετική γραμμή της Μονακό. Ο Ιταλός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας του πριγκιπάτου, έχουν ξεκινήσει τις σχετικές επαφές. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, στη σχετική λίστα της Μονακό βρίσκονταν και το όνομα του Οσβάλντο, όμως η Γιουβέντους πρόλαβε του Μονεγάσκους και έκλεισε τον πρώην επιθετικό της Ρόμα και νυν της Σαουθάμπτον.

Ο 25χρονος Ερνάντες δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ντέιβιντ Μόγιες και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Στόχος του είναι να καταφέρει να βρεθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στα γήπεδα της Βραζιλίας για το παγκόσμιο κύπελλο και για αυτό τον λόγο εμφανίζεται θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση από το Μάντσεστερ στο Μονακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.