Διάψευση των φημών για τον Φαλκάο

Η Μονακό διέψευσε τις φήμες περί πώλησης του Ρανταμέλ Φαλκάο, λίγες εβδομάδες μετά την απόκτησή του.

Η Μονακό διέψευσε τις φήμες περί σκέψεων πώλησης του Ρανταμέλ Φαλκάο, λίγες εβδομάδες μετά την απόκτησή του. Η ομάδα του πριγκιπάτου ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Κολομβιανό επιθετικό, παρά το δημοσίευμα της «As», το οποίο αναφέρει πως ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε επαφές με τις Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Μονακό σκέφτονταν να παραχωρήσει ορισμένους από τους παίκτες που αγόρασε το εφετινό καλοκαίρι, μετά την απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας, βάσει της οποίας την καλή να εναρμονιστεί οικονομικά, με τις υπόλοιπες ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Η γαλλική ομοσπονδία ζήτησε από την ομάδα του πριγκιπάτου να καταβάλει τον ίδιο φόρο για τα συμβόλαια των παικτών της από το 2014, με αυτό που καταβάλουν και οι υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες υπάγονται στη γαλλική νομοθεσία. Η Μονακό επωφελείται μέχρι στιγμής της νομοθεσίας που υπάρχει στο πριγκιπάτο και βάση της οποίας δε χρειάζεται να καταβάλει τόσο μεγάλους φόρους για τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο Twitter, η Μονακό ξεκαθάρισε πως ο Φαλκάο δεν πωλείται, βάζοντας τέλος στη φημολογία. Χαρακτηριστικά, αναφέρει: «Ο σύλλογος διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες για τα περί πώλησης του Φαλκάο. Υπενθυμίζουμε πως ο Κολομβιανός επιθετικός έχει υπογράψει στην ομάδα μας για πέντε χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.