Νικολέν: «Δεν προσλαμβάνω DJ»

Η κόντρα του Λουί Νικολέν με τον Τζιμπρίλ Σισέ καλά κρατεί, με τον πρόεδρο της Μονπελιέ να επιτίθεται για μια ακόμα φορά.

Η κόντρα του Λουί Νικολέν με τον Τζιμπρίλ Σισέ καλά κρατεί, με τον πρόεδρο της Μονπελιέ να επιτίθεται για μια ακόμα φορά στον Γάλλο. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως δεν τον γνωρίζει και υπογράμμισε πως δεν προσλαμβάνει DJ στην ομάδα του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πικάρει τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Σισέ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μονπελιέ, όμως τελικά η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο έμπειρος επιθετικός είχε αφήσει αιχμές κατά του προέδρου της γαλλικής ομάδας, ο οποίος απάντησε στη συνέχεια, για να ξεκινήσει η κόντρα που κρατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Χαρακτηριστικά, ο Νικολέν δήλωσε: «Προσωπικά δεν τον ξέρω, ποιος είναι αυτός; Δεν προσλαμβάνω DJ στην ομάδα μου. Δεν υπήρξαν ποτέ συζητήσεις με τη Μονπελιέ, αυτές είναι ιστορίες που εφηύρε κάποιος τον οποίο δεν ξέρω, αλλά δεν μας απασχόλησε ποτέ. Να πάρουμε στην ομάδα έναν τύπο που έκανε τα πάντα στην Αγγλία; Δεν θα ήταν καλό! Αυτοκτονήσαμε πέρυσι με τη σεζόν που κάναμε, δεν θα το κάνουμε και φέτος»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.