Πουλάει και Τοβέν η Λιλ

Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη Λιλ δεν της επιτρέπουν να κρατάει στο ρόστερ της παίκτες με προοπτική. Ενας εξ αυτών είναι και ο Φλοριάν Τοβέν για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η γαλλική... αποικία της Νιούκασλ.

Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τη Λιλ δεν της επιτρέπουν να κρατάει στο ρόστερ της παίκτες με προοπτική. Ενας εξ αυτών είναι και ο Φλοριάν Τοβέν για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η γαλλική… αποικία της Νιούκασλ.

Ο 20χρονος ταλαντούχος μέσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Μπαστιά και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του τόσο στο “Σαμπιονά” όσο και με την εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 20 σκοράροντας τρεις φορές σε επτά συμμετοχές στο παγκόσμιο κύπελλο που έλαβε χώρα στην Τουρκία.

Η Μαρσέιγ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Τοβέν, αλλά η Λιλ δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε ομάδα της Γαλλίας. Ετσι, το ενδιαφέρον της Νιούκασλ και τα 10.000.000 ευρώ που προσφέρει μοιάζουν ως ιδανική συνθήκη για να επέλθει συμφωνία και να μπει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.