Εθνική Ελλάδος: Όλοι μέσα – Φουλ τακτική από Γιοβάνοβιτς! (pics)

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος στο Μαζαράκη ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε την χαρά να δουλέψει την Τετάρτη με όλους τους παίκτες που έχει καλέσει στην αποστολή της “γαλανόλευκης” ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Ιρλανδία. Οι τρεις που έκαναν την Τρίτη αποφόρτιση, δηλαδή ο Ιωαννίδης, ο Ζαφείρης και ο Κωνσταντέλιας, προπονήθηκαν κανονικά. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ουσιαστικά προπόνηση του άσου της Σλάβια Πράγας ως ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος.

Το πρωί οι παίκτες δούλεψαν πολύ στην τακτική, δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία, ενώ το απόγευμα το βάρος δόθηκε σε τακτική ζητήματα γύρω από το πως θέλει ο έμπειρος τεχνικός να επιτίθεται η ομάδα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο οποίο ο Γιοβάνοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, κλειστή για τα ΜΜΕ και το κοινό, ενώ την Παρασκευή η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου μια μέρα μετά θα αγωνιστεί με την Φινλανδία στην πρεμιέρα του φετινού Nations League (Novasports Prime 21:45).

Δείτε φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό της εθνικής ομάδας στο instagram:

“What a day – Double training”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.