Ελλάδα: Θέλει τη νίκη στο ντεμπούτο του Γιοβάνοβιτς

Η Εθνική Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη Φινλανδία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει μόνο τη νίκη, στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της (21:45 Novasports Prime).

Η ελληνική ομάδα θέλει να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο της League B του Nations League και παράλληλα να δείξει μέρος της φιλοσοφίας του Σέρβου τεχνικού στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος αναμένεται να κάνει ο Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος αποδέχτηκε την κλήση της εθνικής και απέρριψε αυτή της Νορβηγίας. Από την άλλη πλευρά, οι Φινλανδοί θα παραταχθούν χωρίς τον Ντάνιελ Χάκανς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ελληνική ομάδα έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς σε 18 ματς μετράει εννέα νίκες, ενώ οι Φινλανδοί έχουν έξι. Επίσης, τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τα γκολ είναι 29-22 υπέρ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ουρς Σνάιντερ από την Ελβετία.

Η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρότα και Τσιμίκας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μάνταλο, Πέλκα και Μπακασέτα να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας, Τζόλης και Ιωαννίδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Φινλανδία αναμένεται να παραταχθεί με τους Χραντέτσκι, Άλχο, Τένχο, Ιβάνοφ, Ουρόνεν, Καμαρά, Σούλερ, Λοντ, Πογιάνπαλο, Άντμαν και Πούκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.