Γαλλία: Απογοητευμένος μετά την ήττα ο Ντεσάν

Ο Ντιντιέ Ντεσάν εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα 3-1 της Γαλλίας από την Ιταλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Επίσης, στάθηκε στα λάθη των παικτών του, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Ιταλία.

Ο Ντεσάν δήλωσε αρχικά: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάναμε μερικά πολύ καλά πράγματα, αλλά δεν είχαμε την ικανότητα να τα διατηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλος μάς πλήγωσε εξαιτίας δικών μας λαθών. Έχουμε την ποιότητα, είμαστε ικανοί να κάνουμε καλά πράγματα με την μπάλα. Απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ιταλική ομάδα, αφήσαμε χώρο και μας πλήγωσαν. Αν είμαι θυμωμένος; Πάντα τους έλεγα αυτό που σκεφτόμουν. Πάντα ήμουν κι είμαι ο υπεύθυνος για αυτό που συμβαίνει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Φροντίζω να τους λέω τι σκέφτομαι και τι βλέπω. Ήξερα πολύ καλά ότι, δεδομένης της κατάστασης του καθενός, απέχουμε πολύ από το να είμαστε στα καλύτερά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές μονομαχίες. Τους δώσαμε ευκαιρίες. Το να κρατάς τον αντίπαλο υπό πίεση για 90 λεπτά είναι περίπλοκο. Δεν είχαμε τα μέσα. Αφήσαμε χώρους χωρίς να έχουμε αρκετή ενέργεια για να κάνουμε την προσπάθεια να αμυνθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.