Γκαγκάτσης: «Να είναι η αρχή νέων επιτυχιών»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ευχήθηκε το ματς με τη Φινλανδία να αποτελέσει την αρχή για μια νέα πορεία επιτυχιών για την Εθνική Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας αναφέρθηκε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τόνισε πως θέλει η παρουσία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να είναι επιτυχημένη και να σημαδευτεί από επιτυχίες. Ο Γκαγκάτσης μίλησε στο match programme του αγώνα με τη Φινλανδία.

Αναλυτικά, ο Γκαγκάτσης είπε: «Φίλες και φίλου του ποδοσφαίρου,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σας καλωσορίζω στην επιστροφή της Εθνικής Ομάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η οποία συμπίπτει με αλλαγή σελίδας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με την ανάθεση της αγωνιστικής ευθύνης του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτή η επανεκκίνηση στην Γαλανόλευκη από τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, ισοδυναμεί και με μία δήλωση προθέσεων, που αφορούν στο σήμερα και στο αύριο των Εθνικών Ομάδων. Στον τρέχοντα χρόνο, έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με τον κ. Γιοβάνοβιτς, έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας και ήθους, στοιχεία που αποτελούν εχέγγυο για την πορεία τού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Επίσης, έχουμε το δικαίωμα να αισθανόμαστε ασφαλείς χάρη στην παρουσία στην Εθνική Ανδρών του Βασίλη Τοροσίδη και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δύο πρώην διεθνών που θα συνδράμουν με την εμπειρία και τη γνώση τους.

Σε δεύτερο χρόνο, κεφαλαιώδες μέλημά μας αποτελεί το «Σπίτι των Εθνικών Ομάδων». Δηλαδή, μία σταθερή λύση αθλητικού κέντρου, που θα φιλοξενήσει όλα τα ηλικιακά κλιμάκια, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες γυναικών, οι οποίες δυστυχώς στερούνται μόνιμης στέγασης και φροντίδας για την ανάπτυξή τους. Σε αυτό το πεδίο, ενισχύσαμε την οργανωτική μας βάση με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ακόμα έναν πρώην διεθνή και μέλος της ομάδας του 2004. Ευελπιστώ ότι τα βασικά ερείσματα στις τάξεις των Εθνικών Ομάδων θα αποφέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για όλους μας, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Φινλανδία για το UEFA Nations League.

Η μεγάλη εικόνα για την ομάδα μας, ασφαλώς, είναι η επιστροφή της σε τελικές φάσεις διεθνών διοργανώσεων, όπως προσδιόρισε πρόσφατα ο νέος προπονητής μας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά αυτό θα το καταφέρουμε κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Σήμερα θα κάνουμε το πρώτο, σ’ ένα γήπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης», που στο παρελθόν έχει ταυτιστεί με μεγάλες προκρίσεις και επιτυχίες. Θέλω να πιστεύω ότι το αποψινό παιχνίδι αποτελεί το σημείο εκκίνησης για νέες…

Καλή επιτυχία!

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.