Ιρλανδία-Αγγλία 0-2: Τη «πλήγωσαν» οι πρώην (highlights)

Η Αγγλία δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποτάξει την Ιρλανδία στη πρώτη αγωνιστική του Nations League και να κάνει ποδαρικό στον όμιλο της Εθνικής μας. Ράις και Γκρίλις οι σκόρερ των «λιονταριών».

Η Αγγλία χρειάστηκε να πατήσει το… πόδι στο γκάζι μόνο στο πρώτο ημίχρονο για να τελειώσει την δουλειά στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής μας στο Nations League. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι σκόρερ των δύο τερμάτων της αναμέτρησης, Ντέκλαν Ράις (11′) και Τζακ Γκρίλις (26′), αγωνίστηκαν με τις μικρές Εθνικές Ομάδες της Ιρλανδίας, προτού αποφασίσουν να παίξουν στη μεγάλη Εθνική της Αγγλίας. Οι «πρώην» σκόραραν, αποδοκιμάστηκαν σε κάθε επαφή τους με την μπάλα και κάπως έτσι τα «λιοντάρια» πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο με Ελλάδα, Φινλανδία και Ιρλανδία.

Από το ημίχρονο και μετά οι Άγγλοι έριξαν ταχύτητα, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και ουσιαστικά ουδέποτε κινδύνευσαν. Ο γκολκίπερ της Ιρλανδίας, Κέλεχερ, ουσιαστικά κράτησε σε φυσιολογικά επίπεδα το σκορ, γιατί είχε ορισμένες πολύ μεγάλες επεμβάσεις.

Την Τρίτη (10/09, 21:45, Novasports Prime) η Εθνική μας θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο για το παιχνίδι με την Ιρλανδία.

Ιρλανδία: Κέλεχερ, Κόουλμαν (57′ Ο’ Μπράιεν), Κόλινς, Ο’Σέι, Μπρέιντι (82′ Φέργκιουσον), Ντόχερτι (58′ Νάιτ), Μολούμπι, Σμόλμποουν (75′ Μπράουν), Σμόντκις, Ογκμπένε, Άιντα (75′ ΜακΑτίρ)

Αγγλία: Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μαγκουάιρ (85′ Στόουνς), Γκουέχι, Κόλγουιλ, Μέινου (77′ Γκόμες), Ράις, Γκρίλις (76′ Γκιμπς-Γουάιτ), Σακά, Κέιν (84′ Μπόουεν), Γκόρντον (77′ Έζε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.