Ολλανδία-Βοσνία 5-2: Υπήρχε διαφορά κλάσης! (highlights)

Ιδανικό Ξεκίνημα στο UEFA Nations League πραγματοποίησε η Ολλανδία που επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 της Βοσνίας στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της 1ης κατηγορίας.

Η Ολλανδία επέβαλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό της, έψαξε ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 13ο λεπτό, όταν μετά το σουτ που επιχείρησε ο Σίμονς η μπάλα κόντραρε και ο Ζίρκζεϊ με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι Βόσνιοι ευτύχησαν στη δεύτερη τελική τους προσπάθεια στο παιχνίδι να σκοράρουν, στο 26ο λεπτό, με τον Ερμεντίν Ντεμίροβιτς. Οι “οράνιε” συνέχισαν να πιέζουν, είχαν δοκάρι με τον Ρέιντερς στο 42ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα, ο άσος της Μίλαν με ωραίο αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1. Η Ολλανδία τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 73% κατοχή και 14 τελικές προσπάθειες.

Η ομάδα του Κούμαν μπήκε ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη, πέτυχε το 3-1 με τον Χάκπο στο 56ο λεπτό και εκεί που φαινόταν ότι θα νικούσε εύκολα, δέχτηκε γκολ από τον Τζέκο στο 73ο λεπτό και το παιχνίδι απέκτησε ξαφνικά ενδιαφέρον. Στο τέλος όμως οι “οράνιε” βρήκαν άλλα δύο γκολ με τον Βέγχορστ (88΄) και Σίμονς (92΄) κια τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ντέρμπι του ομίλου με τη Γερμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.