Μολδαβία – Μάλτα 2-0: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό (highlights)

Η Μολδαβία, χωρίς να φορτσάρει, νίκησε εύκολα τη Μάλτα στο Κισινάου, για την πρεμιέρα του 2ου Ομίλου της League D του Nations League.

H ομάδα του Σέρτζου Κλέστσενκο, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στον θεσμό, ενώ έμεινε αήττητη σε έβδομο σερί επίσημο παιχνίδι εντός έδρας. Η Μάλτα, έμεινε χωρίς νίκη για ένατο φιλικό ή επίσημο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν χάνοντας ευκαιρίες με τον Ιονίτσα, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό με ένα από τα ωραιότερα γκολ της 1ης Αγωνιστικής, ένα εκπληκτικό απ’ ευθείας φάουλ του Καϊμακόφ με το αριστερό, που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Μπονέλο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Νικολαέσκου βρήκε τον Καϊμακόφ στην περιοχή και αυτός, από πολύ πλάγια θέση, ανετράπη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχισκόρερ της Εθνικής, Νικολαέσκου, που έκανε το 2-0, γιορτάζοντας με γκολ, την ημέρα των 26ων γενεθλίων του.

Στο β’, η Μάλτα, προσπάθησε με επιθετικές αλλαγές να ξαναμπεί στο ματς και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 48′, όταν ο Μοντεμπέλο μπήκε από αριστερά στην αντεπίθεση και σούταρε, αλλά ο Τσελεάντνικ μπλόκαρε. Οι φιλότιμοι, αλλά χωρίς ποιότητα φιλοξενούμενοι, είχαν άλλες δύο φάσεις, με Π. Εκόνγκ και Γκιγιομιέρ.

Η Μολδαβία, θα μπορούσε να κάνει το 3-0 στο 52′, όμως ο Νικολαέσκου σημάδεψε το δοκάρι από το ύψος της περιοχής, ενώ στη συνέχεια, οι Μοτσπάν και Ιονίτσα, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με εκτελέσεις φάουλ, κρατώντας πάντως το νικηφόρο αποτέλεσμα, χωρίς ιδιαίτερους προβλήματισμούς και δείχνοντας ότι έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη League C.

Moλδαβία (Κλέστσενκο): Τσελεάντνικ – Κρατσούν, Μουντράκ, Μαράντιτσι – Πλάτικα, Μοτσπάν (70′ Μπογκατσούκ), Ράτσα, Ρέαμπτσουκ – Καϊμακόφ (86′ Κοζοκάρου), Νικολαέσκου (70′ Νταμασκάν), Ιονίτσα (75′ Στίνα).
Μάλτα (Μαρκολίνι): Μπονέλο – Ζ. Μουσκάτ, Σο, Μποργκ – Τ. Εμπόνγκ, Γκιγιομιέρ (85′ Ν. Μουσκάτ), Γιανκάμ (46′ Λοναρντέλι), Καμενζούλι – Πιζάνι (70′ Τεμά) – Ριντ (46′ Μοντεμπέλο), Π. Εμπόνγκ (70′ Ενουόκο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.