Ουκρανία – Αλβανία 1-2: «Έσπασε» την κατάρα και πήρε πρώτη νίκη! (highlights)

Η Αλβανία, έκανε ολική ανατροπή κόντρα στην Ουκρανία και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον όμιλο του UEFA Nations League αλλά και πρώτη κόντρα στην Ουκρανία.

Η Αλβανία, έσπασε την κατάρα, που την ήθελε να μην έχει κερδίσει ποτέ την Ουκρανία, καθώς σε έξι ματς μετρούσε 5 ήττες και μια ισοπαλία.

Η ομάδα του Σιλβίνιο, ήταν ξεκάθαρα καλύτερη στο ματς και έφτασε σε δίκαιη νίκη στον πρώτο όμιλο που τη φέρνει στην κορυφή μαζί με την Γεωργία. Χωρίς βαθμό η Ουκρανία και η Τσεχία.

Η Αλβανία πίεσε από την αρχή και έχασε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς στο 9ο λεπτό με τον Λάτσι μετά από προσπάθεια του Μιτάι! Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απειλήσουν σε τέσσερις ακόμη περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με Μανάι, Ασάνι, Ασλάνι και Λάτσι με την Ουκρανία να απειλεί για πρώτη φορά στο ματς με τον Γιάρεμτσσουκ στο 42!

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ρεμπρόφ, εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα της Αλβανίας και προηγήθηκε με τον Κονοπλιά στο 49! Η απάντηση της ομάδας του Ρεμπρόφ ήταν άμεση και στο 54 ισοφάρισε με τον Ισμαΐλι που ήταν από τους καλύτερους του αγώνα! Μάλιστα ο Ισμαΐλι, έσωσε την ομάδα του στο 57 όταν ο Τσινγκάνκοφ έκανε σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία στην μπάλα για να καταλήξει κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και πέτυχαν και δεύτερο γκολ για να κάνουν την ανατροπή με τον Ασάνι που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μανάι!

Ουκρανία: Τρουμπίν, Κονοπλιά, Ζαμπάρνι(81΄Μαλινόσκι), Ματβιγιένκο, Μικολένκο, Τσιγκάνκοφ(81΄Ζιντσένκο), Σαπαρένκο(72΄Βανάτ), Σουντάκοφ(72΄Γιαρμολένκο), Καμπάγιεφ(72΄Πιχαλιόνιοκ), Γιάρεμτσουκ

Αλβανία: Στρακόσα, Μιτάι, Κουμπούλα, Ισμαΐλι, Χισάι, Ραμαντάνι, Ασλάνι, Λάτσι(73΄Μπερίσα), Μπαϊράμι(77΄Χότζα), Ασάνι, Μανάι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.