Πορτογαλία: Πρόβλημα με τα πεθερικά του Μαρτίνεθ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο πρόβλημά του στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Σκωτία είναι τα πεθερικά του.

Η σύζυγος του Ισπανού τεχνικού, Μπεθ Τόμσον κατάγεται από τη Σκωτία και όπως τόνισε θα αναγκαστεί να στεναχωρήσει τα πεθερικά του στο ματς του «Ντα Λουζ» για το Nations League.

Χαρακτηριστικά, ο Μαρτίνεθ δήλωσε: «Δεν είναι η γυναίκα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι τα πεθερικά. Είχα αυτή την εμπειρία. Τώρα είναι πιο εύκολο, γιατί και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν. Εκτιμώ τη μορφή του Nations League, γιατί μπορούμε να έχουμε τα πεθερικά μας χαρούμενα και να κερδίσουμε και το παιχνίδι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Σκωτία: «Οι παίκτες μας γνωρίζουν την ένταση του βρετανικού ποδοσφαίρου. Η Σκωτία το έχει. Πολλή ένταση, γρήγορες επιθέσεις, εμπειρία. Ξέρουμε τη διαφορά, η Σκωτία είναι κάθετη ενώ εμείς έχουμε την ποιότητα να κρατήσουμε την μπάλα».

Τέλος, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του: «Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Είναι απίστευτο αυτό που είναι να πετύχει αυτό που κάνει στο ποδόσφαιρο. Για εμάς ο στόχος είναι συλλογικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.