Σλοβακία-Αζερμπαϊτζάν 2-0: Άνετη νίκη και κορυφή για τη Σλοβακία (highlights)

Η Σλοβακία δεν εντυπωσίασε και νίκησε άνετα με 2-0 το Αζερμπαϊτζάν σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου και του 3ου γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Δεύτερη ήττα για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος .

Οι Σλοβάκοι μπήκαν αποφασιστικά, κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με πέναλτι του Ντούντα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Στρέλετς διαμόρφωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους που στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης είχαν περάσει από την έδρα της Εσθονίας με σκορ 1-0.

Στο 38ο λεπτό ο Χάρασλιν, κορυφαίος Σλοβάκος στο πρώτο μισό του αγώνα είχε καλή στιγμή για τρίτο γκολ στο ματς και στο 40′ το Αζερμπαϊτζάν απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Κοκτσού επιχείρησε σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και ο Ντούμπραβκα με ωραία και δύσκολη επέμβαση παραχώρησε κόρνερ.

Η Σλοβακία έριξε τον ρυθμό της στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο το ματς είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Στο 52′ ο Χάρασλιν και στο 74ο ο Μπένες που ήρθε ως αλλαγή δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων που πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο όπου βρίσκονται επίσης Σουηδία και Εσθονία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.