Βουλγαρία – Β. Ιρλανδία 1-0: Ο Ντεσπόντοφ της έδωσε τη νίκη! (highlights)

Η Βουλγαρία πήρε την πρώτη της νίκη στο UEFA Nations League στο τρίτο γκρουπ και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Λευκορωσία

Η Βουλγαρία πήρε τη νίκη, που ήταν η πρώτη στον όμιλο του Nations League αλλά και πρώτη μετά από σχεδόν δύο χρόνια εντός έδρας σε ματς που δεν ήταν φιλικό! Τελευταία φορά που η Βουλγαρία είχε κερδίσει ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου του 2022 το Γιβραλτάρ.

Η ομάδα του Ίλιεφ έδειξε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες εν αντιθέσει με το δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό με φάση διαρκείας και κανείς παίκτης να μην μπορεί αν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε φάση που ξεκίνησε από τον Κονσταντίνοφ. Στην αμέσως επόμενη στιγμή οι φιλοξενούμενοι, σε μια από τις ελάχιστες φάσεις τους στο ματς απείλησαν με τον Πράις στο ίδιο λεπτό. Ο Ντεσπόντοφ, ο κορυφαίος του αγώνα, είχε δοκάρι με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 30 και στο 40 εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κόλεφ για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η Βόρειος Ιρλανδία πήρε μέτρα στο ματς πίεσε τη Βουλγαρία η οποία ωστόσο πήρε καλό βαθμό αμυντικά. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν κατοχή δεν μπόρεσαν να απειλήσουν μέχρι το 86 και μια όχι ιδιαίτερα επικίνδυνη κεφαλιά του Λέιβερι.

Βουλγαρία: Μίτον, Ποπόφ, Πετκόφ, Ατανάσοφ, Νίρμπεργκερ, Κιρίλοφ(72΄Ντιμιτρόφ), Κονσταντίνοφ(78΄Πετρόφ), Γκρούεφ, Ντεσπόντοφ(78΄Ιβάνοφ), Κόλεφ)63΄Αχμέντοφ), Μίντσεφ(72΄Παναγιότοφ)

Β. Ιρλανδία:Πίκοκ-Φάρελ, Μπράουν, Μακνερ(73΄Μάρσαλ), Μπάλαρντ, Χιούμ(83΄ΜακΚοσλαντ), Λούις, Σάβιλ(73΄Σμιθ), Τσαρλς Ντίον(59 Λέιβερι), Πράις(82΄ΜακΚαν), Τσάρλς, Μπράντλεϊ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.