Κροατία – Πολωνία 1-0: Ο Μόντριτς έδωσε τη λύση !(highlights)

Η Κροατία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Nations League, επικρατώντας της Πολωνίας με 1-0 χάρη σε γκολ του Λούκα Μόντριτς!

Η Κροατία πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο Nations League, στο Group 1 του League A, επικρατώντας της Πολωνίας με 1-0 χάρη σε γκολ του Λούκα Μόντριτς!

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, τιμήθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Όσιγιεκ, στο επίσημο αντίο αλλά και ευχαριστώ της Κροατίας στον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα. Μάλιστα το ματς έγινε στο Όσιγιεκ επειδή εκεί έκανε την πρώτη συμμετοχή στην εθνική ο Βίντα, πριν από 14 χρόνια το 2010!

Ο Λούκα Μόντριτς, έφτασε τις 180 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας και έφτασε τον Σέρχιο Ράμος στη 2η θέση όλων των εποχών(Ευρώπη). πρώτος είναι ο Ρονάλντο.

Η πρώτη ευκαιρία για την Κροατία ήρθε στο 4ο λεπτό με τον Ματάνοβιτς που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Πολωνία απείλησε για πρώτη φορά στο 15 με τον Καμίνσκι με τον Λιβάκοβιτς να μαζεύει την μπάλα. Η Κροατία δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 21 ο Μόντριτς έχασε ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ, όπως και στο 31 ο Ματάνοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πολωνία δημιούργησε την καλύτερη της στιγμή στο 47 με τον Ζιελίνσκι! Στο 52 ο Μόντριτς έδωσε τη λύση βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-0! Ο Ματάνοβιτς στο 55 είχε δοκάρι και έτσι χάθηκε ευκαιρία για δεύτερο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 70 η Πολωνία φλέρταρε με την ισοφάριση αλλά ο Λεβαντόφσκι «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90+2 ο Σβιντέρσκι έχασε καλή στιγμή για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του!

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Σούταλο, Τσάλετα Τσαρ, Γκβάρντιολ, Πιάκα, Κόβατσιτς(79΄Πάσαλιτς), Σόσα(92΄Πέρισιτς), Σούτσιτς(46΄Σούσιτς Λ), Μόντριτς, Πέτκοβιτς(69΄Κράμαριτς), Ματάνοβιτς(69 Μπούντιμιρ)

Πολωνία: Σκουρούπσκι, Ζαλέφσκι, Νταβίντοβιτς, Μπέντναρεκ, Βαλούκιεβιτς,Καμίνσκι(82΄ΠΙοτρόφσκι), Σιμάνσκι(86΄Πιοτρόφσκι), Ζιελίνσκι(62΄Σλιζ), Ουρμπάνσκι(62΄Μόντερ), Λεβαντόφσκι, Μπόγκους(62΄Σβιντέρσκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.