Μαυροπάνος: «Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορούμε για να έχουμε ένα καλό σενάριο»

Όλα όσα δήλωσε ο Ντίνος Μαυροπάνος στη συνέντευξη Τύπου από το Δουβλίνο για την εικόνα της Ελλάδας με τη Φινλανδία, αλλά και το παιχνίδι της Τρίτης (09/09, 21:45, Novasports Prime) κόντρα στην Ιρλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ιρλανδία: “Την αντιμετωπίσαμε και πέρυσι, γνωρίζουμε ποια είναι η βάση και το στυλ τους. Θα υπάρχουν διαφορές στον τρόπο που θα μας αντιμετωπίσουν. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι δυνατοί, ειδικά στην έδρα τους θα θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι από την πρώτη μονομαχία”.

Για το τι κρατάει από το ματς με τη Φινλανδία: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με την ενέργεια που θέλαμε, υπήρχαν κάποια λάθη που βελτιώσαμε στο δεύτερο μέρος. Παρ’ όλο που δεχθήκαμε κάποιες επιθέσεις κρατήσαμε το μηδέν και αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουμε στην άμυνά μας. Στο δεύτερο είχαμε τον έλεγχο, είμασταν καλοί επιθετικά. Ήταν καθρέφτης τα δύο ημίχρονα”.

Για τη στόχευση στο Nations League: “Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε σημασία. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορούμε για να έχουμε ένα πιο καλό σενάριο”.

Για τη συνεργασία με τους άλλους αμυντικούς: “Νομίζω και με τον Κουλιεράκη και με όλα τα παιδιά γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Έχουμε πολύ καλό κλίμα. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά και η συνεργασία μας όχι μόνο με τους αμυντικούς, αλλά με όλους τους παίκτες είναι καλύτερη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.