Νορβηγία – Αυστρία 2-1: Ασταμάτητος Χάααλαντ (highlights)

Με το όγδοο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ σε έξι επίσημα ματς φέτος με Μάντσεστερ Σίτι και Εθνική ομάδα, η Νορβηγια νίκησε 2-1 την Αυστρία. Αναγκαστική αλλαγή ο Όντεγκαρντ.

Οι Νορβηγοί ανώτεροι στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με την Αυστρία πήραν το προβάδισμα. Από ωραία ενέργεια του Σούρλοτ σκόραρε ο Μίρε (9′).

Οι Αυστριακοί έκαναν εσωτερικές αλλαγές στην επίθεση και βρήκαν ισορροπία στο ματς μετά το 25ο λεπτό. Έβαλαν την μπάλα κάτω και ισοφάρισαν δίκαια με τον Ζάμπιτσερ (37′) για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς παρέμεινε στην ισορροπία με μια χαμένη ευκαιρία για κάθε ομάδα. Ο Όντεγκαρντ για τους γηπεδούχους (50′) και ο Νούσα για τη Νορβηγία (73′).

Η σημαντικότερη είδηση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ο τραυματισμός του Όντεγκαρντ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 66ο λεπτό αλλά αυτό μέχρι το 79ο λεπτο.

Σε εκείνο το σήμειο οι Νορβηγοί πέταξαν την μπάλα στην περιοχή για τον Χάαλαντ. Το θηρίο την κατέβασε, εκτέλεσε και έκανε το 2-1 μετά από ένα τρίλεπτο έλεγχο για το αν ήταν όφσαϊντ.

Ήταν το όγδοο γκολ φέτος για τον Νορβηγό φορ με Μάντσεστερ Σίτι και Εθνική ομάδα σε έξι ματς. Ασταμάτητος και χάρισε τη νίκη στη Νορβηγία.

Νορβηγία: Νίλαντ – Ρίερσον, Χάνκε-Όλσεν (28′ Γκούντερσεν), Βόλφε – Μπέργκε, Μπεργκ (46′ Τόρσμπι), Μίρε (46′ Νούσα), Όντεγκαρντ (67′ Τόρστβεντ) – Σούρλοτ (90+6 Λανγκός), Χάαλαντ

Αυστρία: Πεντς – Μουένε (58′ Κουέρφελντ), Πος, Λίνχαρτ, Πρας – Ζάιβαλντ, Λάιμερ – Σμιντ (78′ Αρναούτοβιτς), Μπάουμγκαρτνερ (69′ Ζάιντλ), Ζάμπιτσερ – Βίμερ (78′ Στέγκερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.