Γαλλία – Βέλγιο 2-0: Έβγαλε αντίδραση με Κόλο Μουανί και Ντεμπελέ (highlights)

Μετά τη βαριά ήττα από την Ιταλία η Γαλλία αντέδρασε κόντρα στο Βέλγιο, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League

Όμορφο πρώτο ημίχρονο στη Λυών μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου για την δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Μάλιστα οι «τρικολόρ» παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Ντιντιέ Ντεσάν άφησε στον πάγκο τους Κιλιάν Εμπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν και Μπράντλεϊ Μπαρκολά.

Η Γαλλία πίεσε το Βέλγιο και στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κόλο Μουανί. Μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων ο Ντεμπελέ με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Καστέλς σε εντυπωσιακή επέμβαση, ο κίπερ του Βέλγίου έδιωξε πάνω στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στέλντοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η παρέα του Ντε Μπρόινε έψαξε το γκολ ισοφάρισης, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των Γάλλων.

Αγωνιστικά ανώτερη η Γαλλία επί του Βελγίου στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ομάδα διπλασίασε τα γκολ με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Στο 57ο λεπτό ο 27χρονος στράικερ με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με δυνατό αριστερό σουτ έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίας για ακόμη ένα γκολ, αλλά ο Καστέλς με καθοριστικές επεμβάσεις σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές της Γαλλίας. Οι «τρικολόρ» πήραν την πρώτη νίκη στον όμιλο του Nations League και ανέβηκαν στη 2η θέση, ενώ το Βέλγιο ακολουθεί με την ίδια συγκομιδή.

Οι συνθέσεις:

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν, 4-3-3): Μενιάν, Κουντέ, Σαλίμπα, Ουπαμεκάνο, Ντιν, Καντέ, Κονέ, Γκεντουζί (79′ Γκριεζμάν), Ντεμπελέ (79′ Ολίσε), Τουράμ (67′ Μπαρκολά), Κόλο Μουανί (67′ Εμπαπέ).

Βέλγιο (Ντομένικο Τεντέσκο, 4-2-3-1): Καστέλς, Φαές, Ντεμπάστ, Τεατέ, Καστάνιε (82′ Μουνιέρ), Τίλεμανς (60′ Μανγκαλά), Ονανά, Ντοκού (82′ Ντουρανβίλ), Ντε Μπρόινε, Λουκεμπάκιο (6-‘ Μπακαγιόκο), Οπέντα (69’ Ντε Κατελάρε).

Η επόμενη αγωνιστική του ομίλου:

10/10, 21:45 Ισραήλ – Γαλλία
10/10, 21:45 Ιταλία – Βέλγιο

Η βαθμολογία του ομίλου:

Βαθμολογία Γαλλίας
Βαθμολογία Γαλλίας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.