Σλοβενία – Καζακστάν 3-0 : Η υπόθεση του ενός (Σέσκο)! (highlights)

Με πρωταγωνιστή τον 22χρονο προικισμένο φορ Μπέντζιαμιν Σέσκο, ο οποίος πέτυχε τα γκολ της νίκης της ομάδας του (23', 28', 63') η Σλοβενία νίκησε "καθαρά" και επιβλητικά το Καζακστάν στη Λιουμπλιάνα!

Οι Σλοβένοι ήταν ανώτεροι, αξίζοντας μια τόσο επιβλητική νίκη καθώς είχαν ανωτερότητα σε όλες τις γραμμές και προπάντων τον παίκτη που έκανε τη διαφορά εκεί που έπρεπε έτσι ώστε οι γηπεδούχοι να απολαύσουν μια ωραία ποδοσφαιρική – βροχερή, έστω – βραδιά στο στάδιο Στόζιτσε της Λιουμπλιάνα.

Ο 22χρονος φορ της Λειψίας, Μπένζιαμην Σέσκο διέθετε αυτά που χρειάζονταν η ομάδα του έτσι ώστε να μετουσιάσει τα σημεία υπεροχή της αλλά και να “τιμωρήσει” την όποια ποδοσφαιρική αφέλεια των αντιπάλων της! Το Καζακστάν “πλήρωσε” ακριβά το άπλωμά του στο γήπεδο, κάπου εκεί στα μισά του πρώτου μέρους και δέχθηκε δύο γκολ από τον Σέσκο. Εντυπωσιακό το πρώτο, με ατομική ενέργεια, ενώ στο 2ο ο Στογιάνοβιτς σούταρε κι ο φορ των Σλοβένων πήρε το ριμπάουντ στην ασθενή επέμβαση του Σάτσκι. Στο 63′ ο Σέσκο μας έδειξε το πόσο… κυρίαρχος μπορεί να γίνει και στο ψηλό παιχνίδι καθώς με άλμα που νίκησε και τον αντίπαλο γκολκίπερ (!!) διαμόρφωσε με κεφαλιά του 3-0!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.