Ρουμανία – Λιθουανία 3-1: Αγχώθηκε αλλά πήρε τελικά τη νίκη (highlights)

Η Ρουμανία επικράτησε με 3-1 της Λιθουανίας, πιο δύσκολα ωστόσο απ΄ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρουμανία, πήρε δεύτερη νίκη στο Nations League, στο Group 2 του League C και παρέμεινε μόνη πρώτη στον όμιλο μπροστά από Κόσοβο και Κύπρο! Η Λιθουανία, παραμένει χωρίς βαθμό.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου προηγήθηκε μόλις στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς με τον Μιχάιλα, μετά από ασίστ του Στάντσιου! Στη συνέχεια ωστόσο, έδωσε χώρο στη Λιθουανία, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη, είχε βιαστικές επιλογές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Γιανκάουσκας, δημιούργησε ευκαιρίες και ισοφάρισε στο 34 με τον Κούτσις!

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν με τη Λιθουανία να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 78 με τον Ανταναβίτσιους, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό. Ο VAR, κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση στο βίντεο και ο Σλοβένος, αποφάσισε πως υπήρχε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Ρουμανίας.

Ο Χάτζι στο 84 ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λασίτσκα με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Ο VAR, κάλεσε για δεύτερη φορά τον διαιτητή Ομπρένοβιτς να δει τη φάση στο βίντεο και έπειτα ο Σλοβένος έδειξε πως υπάρχει παράβαση και πέναλτι.

Ο Ράζβαν Μάριν από τα έντεκα μέτρα νίκησε τον Γκερτμόνας για το 2-1 στο 87.

Η Λιθουανία πίεζε για να ισοφαρίσει και η Ρουμανία χτύπησε στην κόντρα για το τελικό 3-1 με τον Μιτρίτσα!

Η Λιθουανία πάντως, είχε ευκαιρίες συνολικά στο ματς και θα μπορούσε να έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ακόμη και τη νίκη αν ήταν λίγο πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια.

Ρουμανία: Ταρνοβάνου, Ράτσιου, Ντραγκούσιν, Μπούρκα, Μπάνκου, Στάντσιου, Μάριν Μάριους(56΄Ολάρου), Μάριν Ράζβαν, Μιχάιλα(70΄Μιτρίτσα), Μαν(70΄Χάτζι), Ντραγκούς(88΄Άλιμπεκ)

Λιθουανία: Γκερτμόνας, Λασίτσκας(90΄Καζουκόλοβας), Τουτισκίνας, Λεκιάτας, Γκερντβάινις, Σίβις, Ματουλεβίτσιους(65΄Βερμπίτσκας), Σλίβκα, Βορομπγιόβας(76΄Ανταναβίτσιους), Ντολζνίκοφ(76΄Καλινάουσκας), Κούτσις(65΄Παουλάουσκας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.