Τουρκία-Ισλανδία 3-1: Προσωπικό σόου και χατ-τρικ Ακτούρκογλου! (highlights)

Ο άσος της Μπενφίκα οδήγησε την ομάδα του Μοντέλα στην πρώτη νίκη της στο τρέχον Nations League πετυχαίνοντας τρία γκολ στη Σμύρνη.

Στη Σμύρνη η Τουρκία έκανε ονειρική εκκίνηση καθώς στο 78ο δευτερόλεπτο ο Ακτούρκογλου με έξυπνη εκτέλεση και ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της ισλανδικής εστίας για το 1-0.

Παρά το γρήγορο προβάδισμα οι Τούρκοι είχαν μια φλύαρη κατοχή (70%) δίχως όμως να είναι απειλητικοί με τους Ισλανδούς να ισοφαρίζουν στο 37′ μετά το κόρνερ του Γκούντμουντσον και την κεφαλιά του Πάλσον, στέλνοντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε και πάλι με γρήγορο γκολ για τους Τούρκους με απίθανη εκτέλεση του Ακτούρκογλου, ο οποίος ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου διαμορφώνοντας το 3-1 στο 88′ μετά από εξαιρετική πάσα του Γκιουλέρ.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη νίκη των Τούρκων επί των Ισλανδών σε 14 ματς.

Τουρκία: Γκιουνόκ –  Μούλντουρ (73′ Τσελίκ), Ντεμιράλ, Μπαρντακτζί, Ελμάλι – Τσαλχάνογλου (αρχ.) (46′ Kιοκτσού), Γιουκσέκ  (87′ Αϊχάν)-  Καχβετζί (73′ Γιλντίζ), Γκιουλέρ, Ακτούρκογλου –  Ναγίρ (81′ Γιοκουσλού)

Προπονητής: Βιντσέντσο Μοντέλα

Ισλανδία:  Βαλντίρμασον –  Πάλσον (59′ Φρίντρικσον), Γκρέταρσον, Χέρμανσον, Φίνσον –  Άντερσον (46′ Βίλουμσον), Θόρνταρσον, Γκούντμουντσον (αρχ.) – Θορστέινσον (59′ Τράουστασον), Σίγκουρντσον (59′ Όσκαρσον), Γκούντγιονσεν

Προπονητής: Όγκε Χαρέιντε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.