Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στο «Aviva Stadium» την Ιρλανδία, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, με μοναδικό στόχο τη νίκη (21:45 Novasports Prime).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προέρχεται από τη νίκη 3-0 επί της Φινλανδίας, στην πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο ματς με τους Ιρλανδούς, προκειμένου να πάρουν το «διπλό» και να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου, αφού για την πρωτιά το φαβορί είναι η Αγγλία. Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τους Κωνσταντέλια και Σιώπη. Εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεθεί ο Γιώργος Μασούρας. Από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί θα αγωνιστούν χωρίς τον Σίμους Κόουλμαν, ο οποίος είναι τραυματίας.

Η Εθνική θα παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Μαυροπάνο και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρότα και Τσιμίκας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιώπη, Μάνταλο και Μπακασέτα να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Πέλκας, Κωνσταντέλιας και Ιωαννίδης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Ιρλανδία θα παραταχθεί με τους Κέλεχερ, Ο’Σέι, Ο’ Μπράιεν, Κόλινς, Μπρέιντι, Ντόχερτι, Σμόντιτς, Μολούμπι, Σμόλμποουν, Άιντα και Ογκμπένε.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Έσπεν Έσκας από τη Νορβηγία, με βοηθούς τους Ενγκάν και Μπάσεβκιν. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ασλάμ, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Χίγκλερ και Μπλανκ.