Πιθανή η επιστροφή του Μέμφις Ντεπάι στην Εθνική Ολλανδίας, σύμφωνα με λεγόμενα του Ρόναλντ Κούμαν.

Παίκτης της Κορίνθιανς και με τη βούλα ο Μέμφις Ντεπάι, ο Ολλανδός διεθνής υπέγραψε ως ελεύθερος στην βραζιλιάνικη ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο πρώην άσο των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται εκτός αποστολής από την Εθνική Ολλανδίας για το Nations League.

Ο Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ντεπάι στην Βραζιλία και ισχυρίστηκε ότι η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για τον έμπειρο φορ. Όμως η επιστροφή στην αποστολή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση του παίκτη.

«Αποδοκίμασα τη μετακίνηση του Μπερχβάιν στη Σαουδική Αραβία, αλλά με τον Ντεπάι μπορεί να είναι διαφορετικά. Το επίπεδο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας δεν είναι το ίδιο, είναι υψηλότερο από αυτό της Σαουδικής Αραβίας και επομένως… Ναι, ο Ντεπάι μπορεί ακόμα να είναι μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά θα εξαρτηθεί από τη φυσική του φόρμα και το επίπεδό του», είπε ο Κούμαν.

Πριν από μερικές μέρες ο Κούμαν βρέθηκε στο επίκεντρο του Τύπου για τις δηλώσεις που έκανε ύστερα από τη μεταγραφή του Στίβεν Μπερχβάιν στην Αλ Ιτιχάντ.Ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε ότι: «Όταν είσαι 26 χρόνων, η κύρια φιλοδοξία σου πρέπει να είναι αθλητική, όχι οικονομική». Μάλιστα ο Μπερχβάιν απάντησε στα λεγόμενα του τεχνικού λέγοντας: «Τελείωσα με κάποιον που εσκεμμένα με απεικονίζει έτσι στα μέσα ενημέρωσης».