Ολλανδία – Γερμανία 2-2: Ισόπαλη η μάχη του Άμστερνταμ (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ματσάρα ως το 55ο λεπτό στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία. Το ισόπαλο 2-2 έμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν πολλά στο φινάλε.

Η Ολλανδία κατάφερε μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Γερμανία με σκόρερ τον Ρέιντερς.

Είχε άλλες δύο τεράστιες ευκαιρίες να πετύχει γκολ με κεφαλιά του Ντούμφρις που έφυγε άουτ (15′) και τον Σίμονς να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Τερ Στέγκεν (21′).

Από εκεί και πέρα όμως η Γερμανία ανέβασε ρυθμό, πίεσε, οι Ολλανδοί έκαναν λάθη στο πρώτο τρίτο του γηπέδου και με ένα από αυτά ήρθε η ισοφάριση με σκόρερ τον Ούνταβ (38′).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κίμιχ γύρισε το παιχνίδι σκοράροντας σε κενή εστία από ασίστ του Ούνταβ για το 1-2 (45+3).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ισοφάριση των Ολλανδών από τον Ντούμφρις (50′) και την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Χάβερτς σε κενή εστία (52′).

Οι αλλαγές και τα νευράκια στον αγωνιστικό χώρο χάλασαν το καλό παιχνίδι που προσέφεραν οι δύο ομάδες. To 2-2 έμεινε ως το τέλος.

Ολλανδία: Φερμπρούχεν – Ντούμφρις, Ντε Λιχτ (46′ Φαν Χέκε), Φαν Ντάικ, Άκε (45′ Γ. Τίμπερ) – Σχάουτεν (46′ Κ. Τίμπερ), Χράφενμπερχ, Ρέιντερς – Σίμονς (74′ Χέρτραϊντα), Γκάκπο, Μπρόμπεϊ (82′ Βέγκχορστ)

Γερμανία: Τερ Στέγκεν – Κίμιχ, Τα (46′ Άντον), Σλότερμπεκ, Ράουμ – Άντριχ (63′ Τσαν), Γκρος (63′ Πάβλοβιτς) – Βιρτς, Μουσιάλα (89′ Φούριχ), Χάβερτς – Ούνταβ (63′ Μπάιερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.