Τσεχία-Ουκρανία 3-2: Άλλος τις ευκαιρίες, άλλος τη νίκη (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Τσεχία πήρε τους πρώτους της βαθμούς νικώντας 3-2 την Ουκρανία, σ' ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και με τον Σουλτς άνοιξαν το σκορ στο 21′ μετά από ωραία προσπάθεια του Τσέρνι. Στο 35′ η κεφαλιά του Ζαμπάρνι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά 2 λεπτά αργότερα ο Βάνατ κινήθηκε ωραία στην πλάτη της άμυνας και ισοφάρισε με κεφαλιά.

Τσέρνι και Σούτσεκ απείλησαν ξανά, αλλά τη λύση έδωσε και πάλι ο Σουλτς με καταπληκτικό βολέ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, γράφοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τσέχοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το σκορ και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Η ομάδα του Ρεμπρόφ κυριάρχησε, χάνοντας ευκαιρίες με Βάνατ και Μούντρικ να αστοχούν από τη μικρή περιοχή. Στο 78′ ήρθε το πέναλτι για τους γηπεδούχους μέσω VAR με τον Σούτσεκ να κάνει το 3-1 και να δίνει διαφορά ασφαλείας.

Στο 84′ ο Σουντάκοφ ήρθε από τον πάγκο και με κεφαλιά μείωσε και πάλι στο γκολ, για να χαθούν κι άλλες ευκαιρίες με Σουντάκοφ, Μούντρικ και Μαλινόφσκι, ώστε να μείνει το 3-2 μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.