Βόρεια Μακεδονία-Αρμενία 2-0: Νίκη και με 10 παίκτες (Highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Βόρεια Μακεδονία, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 2-0 την Αρμενία για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Nations League και πέρασε στην κορυφή του ομίλου.

Αυτή ήταν η 14η φορά που η Βόρεια Μακεδονία και η Αρμενία βρέθηκαν αντιμέτωπες, κάτι που τον καθιστά τον αγώνα με τις περισσότερες συναντήσεις και για τις δύο εθνικές ομάδες. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, καθώς βροχή έπεφτε όλη μέρα στα Σκόπια, με την ένταση της να αυξάνεται το βράδυ.

Άτυχος ο Τσουρλίνοφ

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσουρλίνοφ κατά τη διάρκεια της πρώτης επιθετικής προσπάθειας των γηπεδούχων γλίστρησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Κιαμίλι πήρε τη θέση του, αλλά ο τραυματισμός σίγουρα αποτέλεσε πλήγμα για την ομάδα του Μπλάγκογια Μιλέφσκι

Χαμένες ευκαιρίες και αποβολή πριν το ημίχρονο

Στο 19ο λεπτό, ο Έλμας είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του κατέληξε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ δύο λεπτά αργότερα έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Βόρεια Μακεδονία βρέθηκε σε ακόμα δυσμενέστερη θέση, όταν ο Ζάικοφ αποβλήθηκε αντικρίζοντας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δύο φορές την κίτρινη κάρτα.

Τακτική προσαρμογή και αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο

Παρά την αριθμητική ανισορροπία, η Βόρεια Μακεδονία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με επιθετική διάθεση, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Στο 69ο λεπτό, ο Μπάρντι με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 78′, ο Μιόφσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.