Γιοβάνοβιτς: «Η βαθμολογία δεν παίζει σπουδαίο ρόλο, αλλά η βελτίωση της Ελλάδας» (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Αποστόλη Λάμπο για τις νίκες της Ελλάδας επί των Φινλανδία και Ιρλανδία, ενώ παράλληλα στάθηκε στη βελτίωση της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας: «Είμαι ικανοποιημένος, κάναμε δύο σημαντικές νίκες για τη βαθμολογία, αλλά και τη συνεργασία μας. Είχαμε μια καλή ατμόσφαιρα και μια καλή προετοιμασία για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου».

Για τους παίκτες της Ελλάδας: «Έχουμε ταλαντούχα παιδιά και μπορούμε να παίξουμε ωραίο και ήρεμο ποδόσφαιρο. Δεν κινδυνέψαμε σήμερα από την Ιρλανδία. Δεν υπήρξε πραγματικός κίνδυνος από την Ιρλανδία στο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα μας δίνουν τα εύσημα για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και την δική μας συγκέντρωση».

Για το μηδέν στην άμυνα: «Σημαντικό στο επίπεδο εθνικών ομάδων. Έχουμε επιλογές στους αμυντικούς από ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Διορθώνουμε τα λάθη μας μέσα από τα παιχνίδια, δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Για την πρωτιά στον όμιλο: «Η βαθμολογία δεν παίζει σπουδαίο ρόλο, αλλά η βελτιώση της ομάδας. Η καλή ψυχολογία μετά από δύο νίκες κάνει πιο εύκολη την κατάσταση. »


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.