Γερμανία: Χαρούμενος ο Ούνταβ

Ο Ντένιζ Ούνταβ βρέθηκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της Γερμανίας. Ανταπέδωσε την ευκαιρία με γκολ και ασίστ στο 2-2 με την Ολλανδία.

“Ακόμη κι αν δεν με πιστεύετε, δεν είχα κανέναν άγχος” είπε ο Ντένιζ Ούνταβ στους Γερμανούς δημοσιογράφους σε ερώτηση για το αν του δημιούργησε άγχος η, για πρώτη φορά, παρουσία του στην ενδεκάδα της Γερμανίας.

Ο επιθετικός της Στουτγκάρδης και σκόραρε και έδωσε ασίστ απέναντι στην Ολλανδία σε ματς που οι Γερμανοί δέχτηκαν το πιο γρήγορο γκολ τα τελευταία πενήντα χρόνια.

“Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Μας λείπουν μερικά πράγματα ακόμα. Έχουμε ωραία προσέγγιση στο παιχνίδι αλλά πρέπει να μάθουμε πολλά πράγματα. Τα γκολ που δεχτήκαμε δεν έπρεπε να τα δεχτούμε αλλά, συνέβη. Η χημεία της ομάδας πάντως είναι φανταστική και αυτό κάνει διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Κάθε φορά, βελτιωνόμαστε” πρόσθεσε ο Ούνταβ.

Ο Ούνταβ φόρεσε το νούμερο 13 στο ματς, το νούμερο που άφησε με την αποχώρησή του ο Τόμας Μίλερ: “Έχω να γεμίσω, μεγάλα παπούτσια. Αν μπορεί κάποιος να το κάνει όμως, είμαι εγώ. Όπως αυτός, μιλάω πολύ, κάνω πλάκες και προσπαθώ και οι υπόλοιποι να διασκεδάζουν και να μην παίρνουν τα πάντα τόσο σοβαρά. Θα πρέπει να διασκεδάζεις και λίγο στην ζωή. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι θα τα πάω καλά. Δεν θα αλλάξω σε αυτό, θα συνεχίσω να διασκεδάζω μέχρι όλοι να με βαρεθούν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.