Ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Νταγιό Ουπαμεκάνο έφυγε από την αποστολή της Γαλλίας και θα αντικατασταθεί από τον Λοΐκ Μπαντέ της Σεβίλλης, όπως ανέφερε η γαλλική ομοσπονδία.

Ο Ουπαμεκανό τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας ισοπαλίας 3-3 της Μπάγερν Μονάχου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Κυριακή. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λειψίας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Κυριακή το βράδυ στο Μόναχο, η οποία έδειξε μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό προσαγωγό.

Για να αντικαταστήσει τον Ουπαμεκάνο, ο Ντιντιέ Ντεσάν επιστράτευσε τον Μπαντέ, όπως είχε κάνει και στη διεθνή διακοπή του Σεπτεμβρίου, όταν ο Φοφανά της Τσέλσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει και αυτός λόγω τραυματισμού. Ο Μπαντέ δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με τους «Les Bleus», καθώς τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι της Γαλλίας με την Ιταλία. Ο Φοφανά είναι επίσης αμφίβολος.

Η Γαλλία θα δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια στον Α2 όμιλο του UEFA Nations League. Θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη για να αντιμετωπίσει το Ισραήλ την Πέμπτη. Τέσσερις ημέρες αργότερα, τη Δευτέρα, η ομάδα του Ντεσάν θα επισκεφθεί τους Βέλγους γείτονες της στις Βρυξέλλες.