Η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται για τη «μάχη» με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», όμως στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται και το μέλλον της «γαλανόλευκης», με νέα πρόσωπα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει δείξει από την πρώτη ημέρα της θητείας του στη «γαλανόλευκη» πως έχει πρόθεση να καλέσει κάθε παίκτη που είναι ικανός να ενισχύσει και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα και φυσικά να εμπιστευτεί νεαρούς παίκτες, όπως έκανε με τον Ζαφείρη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει αρχίσει να ρίχνει «ματιές» στα προς την πλευρά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στα wonderkids των «ερυθρόλευκων», τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Χαράλαμπο Κωστούλα.

Αμφότεροι έχουν καταφέρει με τις εμφανίσεις του να κερδίσουν τόσο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχοντας ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα, όσο και τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις τους και όλα δείχνουν πως βρίσκονται στον προθάλαμο της κλήσης τους στην Εθνική ομάδα των ανδρών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των δύο αυτών ποδοσφαιριστών και εκτός απροόπτου τουλάχιστον ένας από τους δύο θα βρίσκεται στις επόμενες κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή.