Πού στάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Εθνικής με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (10/10, 21:45).

Ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους πάικτες πριν από το σπουδαίο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του UEFA Nations League και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Γαλανόλευκη θα παίξει για τη νίκη απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια», όπως κάνει σε όλα τα ματς της.

Ακόμη, σημείωσε πως είναι όνειρο για τον κάθε παίκτη να αγωνίζεται σε αυτό το στάδιο, ενώ σχολίασε και τον συμπαίκτη του στους «κόκκινους», Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, τον οποίο θα βρει απέναντι του αύριο.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως:

«Το μηδέν είναι το πιο σημαντικό. Σε κάθε παιχνίδι θα έχεις φάσεις όσο κακός ή καλός είσαι. Για εμάς θα είναι ένα από τα σημαντικά μας στοιχεία. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε δυνατά στις φάσεις. Να πάμε σε όποια φάση μπορούμε για να κάνουμε γκολ.

Κάθε παιχνίδι το παίζουμε για να νικήσουμε. Όλα τα παιδιά θέλουν να βγάλουν τον εγωισμό τους σε τέτοιο γήπεδο. Για τον καθένα είναι ένα μεγάλο όνειρο να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Θα πάμε για τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Σίγουρα παίζουμε για όλους τους Έλληνες. Είναι ένα μεγάλο challenge για εμάς το να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μαζί. Είναι από τα παιδιά που θέλουν να παίζουν. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Τα νούμερα στη Λίβερπουλ μιλούν για αυτόν».