Η Μολδαβία μετά τη νίκη επί της Μάλτας νίκησε και την Ανδόρα

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της Δ’ κατηγορίας του Nations League η Μολδαβία καθώς έκανε το 2/2 με την Ανδόρα και μετά τη νίκη που είχε στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Μάλτα (πάλι με 2-0) πήρε ένα ακόμη τρίποντο, στην έδρα της, στο Κισινάου. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις.

Η Μολδαβία πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά αδυνατούσε να γίνει επικίνδυνη απέναντι σε μια Ανδόρα που έκλεινε καλά τους χώρους.

Το 1-0 ήρθε στη μοναδική φάση στο πρώτο μέρος που η Ανδόρα έμεινε με κενά πίσω καθώς από ένα κόρνερ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και δεν τους έφερε κάτι, στην κόντρα επίθεση, ο Καϊμακόφ έδωσε στον Ιονίτσα και αυτός με αριστερό σουτ έκανε το 1-0 στο 31’. 

Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Στο β’ μέρος, η Ανδόρα όσο περνούσε η ώρα κρατούσε την μπάλα όλο και περισσότερο.

Η Μολδαβία δεν έκανε καμία ευκαιρία και δεν βρήκε ένα γκολ που θα της “κλείδωνε” το παιχνίδι.

Η Ανδόρα είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει με τον Σαν Νικολάς στο 77’ και τον Ρόσας στον 82’.

Όσο περνούσε η ώρα, η Ανδόρα τόσο έπαιζε πιο ψηλά και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο 90’+5’ ο Κοτζοκάρου έκανε το 2-0 στην αντεπίθεση, πετυχαίνοντας και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μοδαβίας. 

Στο παιχνίδι για τη Μολδαβία ήταν βασικός ο Ρέαμπτσουκ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μπήκε ως αλλαγή ο Στίνα, ο παίκτης της ΑΕΛ ενώ στην αποστολή για τη Μολδαβία ήταν και ο 21χρονος, Αντρέι Μοτόκ, ο αμυντικός της Athens Kallithea που έμεινε στον πάγκο.