Οι Φερόες έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη, αλλά οι Αρμένιοι έσωσαν τον πόντο, στην τελευταία φάση του αγώνα, από «χρυσή» αλλαγή!

Δραματικό ματς έγινε στο Τόρσαβν, για τον 4ο Όμιλο της League C, με Ν. Φερόες και Αρμενία να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Οι γηπεδούχοι, παραμένουν χωρίς νίκη στον όμιλο και είναι τελευταίοι, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, οι Αρμένοι, είναι δεύτεροι, έχοντας τρία διαφορετικά αποτελέσματα στα μισά του δρόμου (3η Αγωνιστική).

Το πρώτο ημίχρονο, δεν έκλεψε τις εντυπώσεις και όλο το «ζουμί» ήταν στο τελευταίο του δεκάλεπτο, όπου σημειώθηκαν δύο γκολ.

Στο 37′, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση των Αρμενίων, ο Μπενγιάμινσεν είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του από δεξιά στην περιοχή και επιχείρησε με τη μία το συρτό σουτ, αιφνιδιάζοντας στην αριστερή γωνία τον Τσαντσαρέβιτς για το 1-0.

Ο ηγέτης της Αρμενίας όμως, Ζελαραγιάν, είχε την τελευταία λέξη, καθώς στο 44′, με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον ακίνητο Ρέινατρουντ για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τους δύο τερματοφύλακες να έχουν αρκετή δουλειά.

Οι γηπεδούχοι, έδειχναν να φτάνουν στην πρώτη τους νίκη, όταν στο 85′, ο Μπιάρταλιντ (που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή), έκλεψε την μπάλα από τον στόπερ Αρουτουνιάν, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε με το αριστερό για το 2-1.

Οι νησιώτες όμως δεν έμελλε να πανηγυρίσουν, καθώς μία άλλη αλλαγή, μίλησε στο τέλος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Μανβελιάν, που μπήκε στο ματς αμέσως μετά το 2-1, εκμεταλλεύτηκε φάση διαρκείας, στις καθυστερήσεις, για να νικήσει στην κλειστή γωνία από κοντά τον Ρέινατρουντ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 με το πρώτο του γκολ στην Εθνική!

N. Φερόες (Έρικσον): Ρέινατρουντ – Μπενγιάμινσεν, Φέρο, Α. Έντμουντσον, Ντάβιντσεν – Άγκναρσον (61′ Μπιάρταλιντ), Σ. Βάτνχαμαρ (61′ Χέντρικσον), Γ. Βάτνχαμαρ, Σόρενσεν (82′ Γιόενσεν), Όλσεν (70′ Γιουστίνουσεν) – Γ. Έντμουντσον (61′ Κνούντσεν).
Αρμενία (Πετρακόφ): Τσαντσαρέβιτς – Χοβνανισιάν, Αρουτουνιάν, Χαρογιάν, Τικνιζιάν – Μπιτσακτσιάν (86′ Μανβελιάν), Άιβου, Μουραντιάν – Χαρουτουνιάν (67′ Σεβικιάν), Λέον – Ράνος (67′ Μιρανιάν), Ζελαραγιάν.