Στον Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβις μετά τη νίκη στο Γουέμπλεϊ.

Η Ελλάδα πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στο «σπίτι» της Αγγλίας, αφιερώνοντας αυτό το αποτέλεσμα στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Στον αδικοχαμένο 31χρονο αναφέρθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που σημείωσε ότι αυτό το αποτέλεσμα φέρνει λίγο φως σε μια μαύρη μέρα και ενδεχομένως κρατάει την μνήμη του ζωντανή…

Μεταξύ άλλων τόνισε πως:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ήταν δύσκολο για όλους μας. Ο Μπάλντοκ θα είναι στην σκέψη μας. Αυτό που έχει δημιουργηθεί στο τελευταίο 24ωρο λειτούργησε σαν έξτρα κίνητρο, ώστε η μνήμη αυτού του παιδιού να μείνει για πάντα ζωντανή. Είναι δύσκολο. Αν μπαίνατε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα ήταν υποτονική. Μια μαύρη μέρα με λίγο φως, που ίσως να κρατάμε την μνήμη του Μπάλντοκ ζωντανή.

Πρέπει να κάνεις καλό παιχνίδι για να κερδίσεις την Αγγλία. Ανταποκριθήκαμε στον μέγιστο βαθμό. Υποφέραμε. Κάναμε την Αγγλία να υποφέρει. Στο τέλος, αντικειμενικά, ήταν δίκαιη η νίκη μας. Το γκρουπ των παικτών μας είναι πολύ δεμένο. Ψάχνει τη διάκριση, που είναι βασικό ώστε να πετύχει πράγματα. Είναι μία νίκη που μας βάζει σε διαφορετικό δρόμο, με περισσότερες υποχρεώσεις και που μας ασκεί πίεση εν όψει των επόμενων ματς».