Στον Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρθηκε και ο άσος της ΑΕΚ μετά τη νίκη στο Γουέμπλεϊ.

Η Ελλάδα πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στο «σπίτι» της Αγγλίας, αφιερώνοντας αυτό το αποτέλεσμα στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Πέτρος Μάνταλος έκανε αναφορά στον αδικοχαμένο 31χρονο και στο ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για πολύ καιρό…

Μεταξύ άλλων τόνισε πως:

«Το αποτέλεσμα, αν και μεγάλη νίκη, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η σκέψη όλων των παιδιών, μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν στον Τζορτζ. Τα έφερε έτσι η μοίρα και δεν ήταν μαζί μας. Σκεφτόμουν πως θα έβλεπα τον Τζορτζ κάπου εκεί μαζί μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη. Δεν θα είναι τίποτα ίδιο στα επόμενα παιχνίδια για πολύ καιρό. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του. Να τους δώσει ο Θεός δύναμη να πάνε μπροστά, μετά το τραγικό γεγόνος της Τετάρτης.

Στην είδηση και μόνο, όταν μάθαμε τι συνέβη, μέχρι και που φτάσαμε να παίξουμε, δεν είχε κανείς ποδοσφαιριστής στο μυαλό του το ματς. Έπρεπε να αγωνιστούμε και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, για να τιμήσουμε τον Τζορτζ, το εθνόσημο. Μας έδινε δύναμη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».