Με μία σπουδαία ανατροπή, η Σλοβακία που βρέθηκε να χάνει 2-0 στη Μπρατισλάβα από τη Σουηδία, στο ντέρμπι του 1ου ομίλου στην τρίτη κατηγορία του Nations League, ισοφάρισε 2-2 και οι δύο ομάδες συνεχίζουν ισόβαθμες στην κορυφή του ομίλου.

Σε ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο, η Σουηδία, ανέβασε στροφές μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο 20λεπτο και μέσα σε επτά λεπτά σκόραρε δύο φορές. Στο 25ο λεπτό, με ωραίο γυριστό σουτ ο Αγιάρι πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την Εθνική και λίγο αργότερα ο Σέμα με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 44ο λεπτό, όταν σε μία φάση διαρκείας στην επριοχή των Σουηδών, από κοντά ο Στρέλετς σκόραρε και ε΄δωσε ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του. Στην επανάληψη, η Σουηδία μπήκε πολύ δυνατά και ο Ρόντακ στο 48ο λεπτό, έκανε τρεις σερί αποκρούσεις στην ίδια φάση σε προσπάθειες των Κουλουσέφσκι, Γιόκερες κια Σέμα.

Η ομάδα του Τόμασον δεν κινδύνευσε καθόλου, μέχρι το 72ο λεπτό που ήρθε η ισοφάριση, πάλι από τον Στρέλετς. Μάλιστα η ομάδα του Καλτσόνα παρολίγο να κάνει την πλήρη ανατροπή στο τέλος, αλλά το ωράιο σουτ από τον Χάρασλιν πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιόχανσον.