Η Κροατία έκανε το 2/2 εντός έδρας, νικώντας 2-1 την Σκωτία, αν και στις καθυστερήσεις τα χρειάστηκε καθώς ακυρώθηκε γκολ του Άνταμς μέσω VAR

Οι Κροάτες μπήκαν καλά στο ματς, πιέζοντας, αλλά οι Σκωτσέζοι προϊόντος του χρόνου κέρδιζαν μέτρα προς την περιοχή του Λιβάκοβιτς. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν είχε πρόβλημα στο σουτ του Γκίλμουρ στο 22′, ενώ χωρίς αποτέλεσμα ήταν η διπλή προσπάθεια των Κράμαριτς και Σόσα στο 31′.

2 λεπτά αργότερα ο Κρίστι εκμεταλλεύτηκε το Λάθος του Σούσιτς και πλάσαρε για το 0-1 που έγινε με τη βοήθεια του Τσαλέτα-Τσαρ. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόλις 3 λεπτά γιατί στο 36′ ο Ματάνοβιτς με ωραίο διαγώνιο σουτ μετά από εξαιρετική πάσα του Πέρισιτς ισοφάρισε για το 1-1 του ημιχρόνου.\

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με Ματάνοβιτς και Μόντριτς να έχουν ευκαιρίες στο 53′ και το 55′. Ο Κράμαριτς γιόρτασε τις 99 συμμετοχές του με γκολ στο 70′, γράφοντας με το κεφάλι το 2-1. Στο 78′ ο Κρίστι είχε αναεπανάληπτο τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Σκωτία ισοφάρισε με αυτογκόλ του Γιάκιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς ο Άνταμς που συμμετείχε στη φάση ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημά της.