Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το παιχνίδι του τρίτου ομίλου ανάμεσα σε Λευκορωσία και Βόρειο Ιρλανδία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο ματς, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετικό βράδυ τον νεαρό Λαπούχοφ κάτω από τα δοκάρια!

Η ομάδα του Κάρλος Αλός, απείλησε πρώτη μόλις στο 4 με τον Σικάφκα όμως στη συνέχεια η Βόρειος Ιρλανδία είχε τις καλύτερες φάσεις στο ματς με Πράις να απειλεί στο 17, ο Ριντ στο 20 βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Λαπούχοφ αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει για να κάνει το 0-1. Ο Χιούμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 40 στην καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Αμφότερες ομάδες έκαναν λάθη και δεν μπόρεσαν να γίνουν όσο απειλητικές θα ήθελαν με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν αξιόλογες φάσεις. Ντεμπούτο στο τέρμα της Βορείου Ιρλανδίας πραγματοποίησε ο 19χρονος Πιρς Τσάρλς.

Λευκορωσία: Λαπούχοφ, Βοκόφ, Πολίτεβιτς, Ζαμπέλιν, Κοβαλιόφ(64΄Καρπόβιτς), Γιαμπλόνσκι(75΄Κλίμοβιτς), Εμπόνγκ, Πετσένιν, Αντιλέφσκι(75΄Κοντσεβόι), Κορζούν(90΄Μποτσερόφ), Σικάφκα(64΄Μπαρκόφσκι)

Β. Ιρλανδία: Τσάρλς, Τόλ, ΜακΝερ, Χιούμ, Λιούις(67΄Σπένσερ), Σάβιλ(83΄ΜακΚαν), Σ. Τσάρλς, Πράις(83΄Σμιθ), Μπράντλεϊ, Μάρσαλ(Ντ Τσάρλς), Ριντ(76΄Μπόνις)