Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ισοπαλία 0-0 της Βουλγαρίας με το Λουξεμβούργο.

Ο μεοσεπιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στο γεγονός πως η εθνική ομάδα της χώρας του δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Αναλυτικά, ο Ντεσπόντοφ δήλωσε:

Για το ματς: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας καλός αγώνας. Ήταν μία μάχη και οι δύο ομάδες έπαιξαν με μακρινές μπάλες, όσο τους επέτρεπε ο αγωνιστικός χώρος. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις στην επίθεση. Ελπίζω στο επόμενο ματς να συμβεί το αντίθετο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε».

Για την απογοήτευσή του: «Φυσικά, είμαι θυμωμένος όταν δε νικά η Βουλγαρία, δεν είμαι χαρούμενος. Ωστόσο, δεν πρέπει να δημιουργούμε… τραγωδίες, πήραμε έναν βαθμό, υπάρχουν άλλα τρία ματς, είναι όλα στα χέρια και τα πόδια μας. Δεν είμαστε, όμως, ικανοποιημένοι με την ισοπαλία».

Για το επόμενο ματς: «Δε θα αλλάξουν το στυλ τους, είναι μία καλή ομάδα, με καλούς αθλητές που σίγουρα θα προσπαθήσουν να παίξουν περισσότερο με μακρινές μπάλες. Θα δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, είναι καλοί στις στατικές φάσεις, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».